top of page

Mover Chameleon 210

Tuote on valmistettavissa sekä EVA- että ABS-kuorisena ja myös niiden yhdistelmänä. Koko 210x140x95. Saat salkkuun vetoketjun omalla värillä ja kahvamallilla. Salkkuun saa myös rannelenkin ja halutut sisäosien pehmusteen.

Mover Chameleon 360

Tuote on valmistettavissa sekä EVA- että ABS-kuorisena ja myös niiden yhdistelmänä. Koko 360x250x145. Saat salkkuun vetoketjun omalla värillä ja kahvamallilla. Salkkuun saa myös rannelenkin, olkahihnan ja halutut sisäosien pehmusteen.

Mover Chameleon 460

Tuote on valmistettavissa sekä EVA- että ABS-kuorisena ja myös niiden yhdistelmänä. Koko 470x350x170. Saat salkkuun vetoketjun omalla värillä ja kahvamallilla. Salkkuun saa myös rannelenkin, olkahihnan ja halutut sisäosien pehmusteen.

Mover Chameleon 250

Tuote on valmistettavissa sekä EVA- että ABS-kuorisena ja myös niiden yhdistelmänä. Koko 250x185x115. Saat salkkuun vetoketjun omalla värillä ja kahvamallilla. Salkkuun saa myös rannelenkin, olkahihnan ja halutut sisäosien pehmusteen.

Mover Chameleon 420

Tuote on valmistettavissa sekä EVA- että ABS-kuorisena ja myös niiden yhdistelmänä. Koko 420x300x145. Saat salkkuun vetoketjun omalla värillä ja kahvamallilla. Salkkuun saa myös rannelenkin, olkahihnan ja halutut sisäosien pehmusteen.

Chameleon valmissalkut

Voitte valita tuleeko kannesta kovakuorinen (ABS) tai hiukan pehmeämpi (EVA). Pintavaihtoja on lukuisia: eri värejä, kuoseja, kiiltoasteita. 

Salkut saa erilaisila kahvoilla ja vetoketjuilla, olkahihnalla tai ilman. Logon merkitsemistapojakin on useita, esimerkiksi tarrat, silkkipaino, linssitarrat sekä brodeeraus.

Chameleont set
bottom of page